30
Kvě

Literatura a vědomosti

Posted By in Kultura

Knihy jsou pro velké množství lidí symbolem trávení volného času. Čtení románů, detektivek nebo fantasy příběhů nás přenáší do jiných sfér bytí a umožňuje nám uniknout před všedními starostmi. Knihy ovšem představují také mocný zdroj informací a vědomostí. Odborná literatura je určena jak širokému spektru čtenářů, tak i odborníkům dané tematiky. Jak začínající podnikatel, tak i zkušený účetní může získávat nové poznatky z knih o účetnictví. Stejně se můžeme dopídit po informacích i v ostatních vědních oborech a nakonec i vaření je jistou formou vědění a kuchařky, knihy o vaření a pečení jsou mezi lidmi velmi oblíbené, poněvadž jen málokdo si nedopřeje rád chutné jídlo.

One Response to “Literatura a vědomosti”

  1. Yudish Says:

    Imuniteti nuk i hiqet depudeteve te opzoetis, por depudeteve te pozites, dhe pikerisht atyre qe jane ne poste drejtuese ne qeveri- Sepse ata kane mundesi per Korupsion, Ndersa depudetet e tjere nuk kane mundesi korupsioniNdaj nuk duhet hequr imuniteti i depudeteve , se gjasme do luftojme korupsioninKorupsion nuk bejne depduetet , por qeveritaret – Dhe qeveritaret jane pergjegjes direkt per Korupsionin Ndaj nuk duhet ti ngaterojme gjerat dhe te bejme lojen e Sales aksidentalisht____Se qe Shqiperia ka vend te pare per korupsion, e ka per shkak te qeverise q e ben kourpsion , jo per shkak te depudeteve te cilet nuk jane pjese e qeverise __Ndaj PS-ja ka per detyre te sqaroje nderkombetaret , se cila pjese e politkeseshte vulnerabile ndaj infektimit te Korupsionit Ne menyre qe imuniteti t e mos ju hiqet depudeteve, sepse pastajju heq depudeteve lirine per te bere oponence , pasi Sala i ka te gjitha ne duar dhe te ben Kala-dibrance brenda ne Burg,vecse kesaj radhe jo me kafshet e pillit, apo ato shtepiake , por me depudetet e parlolose lolNga ana tjeter Saliu do e perdori kete mungesen e imunitetit tu beje presion aleateve te tij, KESHTU QE AI DO JETE GJITHMONE KOMPAKT- ne aleancat e tija dhe nuk do i ikin asnjehere aleatet,sepse do i kercenoje me menyra te ndryshme duke perdorur prokurorine dhe gjykatat , si shpaten e Demokleut mbi kokat e mbushesave te topit te parlamentitNdaj , PS-ja duhet patjeter te sqaroje komunitetin ndekrombetar, s e imuniteti duhet hequr per ata depduete qe jane ne Administraten shteterore, .jo per depduetet e tjere qe nuk kane azgje ne dore sepsepo u hoq komplet imuniteti per gjithe depudetet . Atehere jemi ne ditkature te maskuar te Sales -Dhe prite pastaj kur te filloje avazi tipik, te thote Sala : kushdo dhe me shkronja krye-te mdha te shkruaje ca mendon ai per punen, per jeten , per rugen e Kombit, per Gerdecin , edhe per Sheqeren po tja mbaje suma Nderkaq .,nga ana tjeter, po fole kunder Sales , ai ta kercet , njelloj si ai i Pari .Prandaj eshte nje Must qe PS-ja te beje te ndergjegjeshem faktorin nderkombetar se IMUNITETI i duhet hequr vetem atyre Depudeteve te cilet jane pjese e ADMINSITRATES SHTETERORE ,___Pike Por askujt tjeter , se po ua hoqe imunitetin t egjithe depdueteve _-Ju Cross the Line dhe kalojme direkt ne anen tjeter . .DIKTATO-KRACI = DIKTATURE E PA SHPALLUR POR AKTIVE ..

Leave a Reply